30 augusti 2009

Solsken och vila

Solen skiner, som alltid I Thun och hela laget mår utmärkt. Vi har träningstid först sent i kväll så vi tar tillfället i akt att vila upp oss lite. Tomas och jag chillar på vandrarhemmet medan resten av gänget har åkt på lite Sightseeing i Interlaken.

Gårdagens träningspass kändes lite hårt för oss alla; Vågen var flushig och flack och det var svårt att få till några längre åk. Det är otroligt frustrerande att paddla dåligt när man väl har tid på vattnet och det är lätt att fastna i dåliga banor. Efter passet fick vi dock en välbehövlig genomgång av Coach Jacko som råkar vara på plats. Vi har jobbat med Jacko tidigare och han vet lite hur vi fungerar och vad vi bör prestera.

Efter snacket med Jacko kändes allt bättre och vi åt middag innan några begav sig hemåt mot sängen medan andra inväntade natten och ytterligare träning.
Anton, Erik, David och jag själv körde ett riktigt bra pass mellan 1 och 3 tidigt i morse och Maria körde ett pass längre fram på morgonen. Tomas är lite krasslig men är på bättringsvägen och kommer antagligen träna senare i kväll.

Under dagen lämnar en bil med 6 st svenska supporters Sverige och i morgon flyger Inka, Stefan, Sandra och Sofia in. Marias föräldrar är redan på plats och senare under veckan kommer Carly och Hanna. Med andra ord kommer vi ha en rejäl hejarklack på tisdag när det blir dags för första tävlingsdagen.

Inga kommentarer:

 
kayak session