25 juli 2008

Kvartsfinalen avgjord, Mats slutade 14:e

Text: Erik Westberg Foto: Simon Ingelsten, Film: Maria Lindgren

Efter en klockren 10:e plats i kvalet, med mycket kvar att ge, kvalade Mats vidare till kvartsfinalen med god marginal. (top 20) I gar kvall korde vi ett bra traningspass, och efter att ha sett hur det gick for manga andra bestamde sig Mats for ett nytt tavlingsak som borjade pa surf vanster med hogerblunt, vanster backblunt x2 for att sedan rora sig mot mitten och ga pa loop, felix, loop.

Vagen ar tamligen flushig och i forsta aket gled mats av efter forsta loopen. I andra gick det battre och aven felixen fick vara med, men efter den akte Mats av. Synt att det inte gick battre, men samtidigt ar jag otroligt nojd att nerverna holl och att tavlingsrutinen borjar bli mycket mycket battre an tidigare.

I ledning har vi fortfarande Dumollin fran Frankrike, han ar verkligen an vardig vinnare. Kontrollerade, valplanerade och lugna ak med helt sjuka poang.
Finnarna korde valdigt bra i kvarten, och hade 4 pers vidare till semin, daribland Juho Niskanen som tva med en superak som han avslutade med loop, felix och McNasty. Tyvarr gick det samre i semin och endast Toumas Kurronen ar vidare till final som femma. Gymt!

Tavlingens hojdpunkt ar anda de tva franska juniorerna som kor Gui-Gui kolfiberbatar. Kolla filmen sa forstar ni, det ser helt vrickat ut. De fullkomligt FLYGER pa vagen.


Mats Walstedts basta kvartsfinalak.


Gui-Gui de la France





1 kommentar:

Isak Öhrström sa...

Mmhm kolfiber, Me Like!

 
kayak session