12 augusti 2008

Första träningen i Prag


Text, foto & video: Erik Westberg
Vi anlände i natt och körde första träningen i morse. Vattnet är allt utom vackert. Brunt och fullt med skräp och äckel. Glasburkar, miljoner fimpar, frigolit, plastpåsar, papper etc... Vi är livrädda för magsjuka och har gett oss in på allt vad huskurer heter. Koltabletter, Coca Cola och alkohol. Toaletterna på campingen är helt okej, men inget ställe man vill tillbringa någon längre tid på!

Har du tips på huskur? Lämna en kommentar!
Vem blir sjuk först? Rösta till höger!

Videoblog: Första världscupträningen

3 kommentarer:

Erik sa...

Välkommen till Prag! ;) Katt var nog inte det värsta som synts i slalombanan genom året. Visst finns det liknande med duvor och skator och diverse smådjur, men det ska även varit besök av bortgångna grisar och getter i bakvattnena. En gång ska också en krokodil från ett zoo som ligger lite nedströms ha rymt och lagt sig nere i slutet på forsen.

Coca-Cola är nog bästa huskuren jag kan föreslå. Jag har bara blivit sjuk en gång, och det var första gången jag var i Prag, men det kanske beror på att jag har gått runt mindre och mindre varje gång jag varit där, och det har ni inte så mycket hjälp av. Men lycka till ändå!

Anonym sa...

Hmmm Coca cola är bra för att stabilisera en orolig mage med tillhörande raket i toaletten. Men det fungerar inte i förebyggande syfte.

Mjölksyrebakterier så som dofilus kan verka förebyggande vid risk för magsjuka. Men när det ligger döda husdjur i vattnet bör man som seniortävlande ta till det tunga alternativet. Single Malt Whiskey.

Erik Westberg sa...

Tack för alla tips. Peppar peppar så har det gått bra hittills. Eftersom vi bara är seniorer på plats så tar vi det tunga alternativet. Bland mycket annat.

Tack för alla röster. Era jävlar!

 
kayak session