08 augusti 2008

Sommarens sista resa

Text: Mats Wålstedt, Foto: Erik Westberg

Sommardagarna har fullkommligt rusat förbi och nu är vi plöstligt inne i Augsti månad. Juli har varit mer hektiskt än någonsin med massor av tävlingar och evenemang. Master of Water här i Björbo, EM i spanien och nu senast SM i Umeå för att nämna några.

Nu har vi dock haft en vecka på oss att andas ut innan det till helgen blir dags att packa väskan igen för nu är det nämligen dags för Världscup i Freestyle! Lite festligheter på lördag (Min bror ska gifta sig!) sedan bär det av.

Landslagskapten Erik Westberg, Daniel Warberg, Maria Lindgren och jag själv Mats Wålstedt är de medlemmar i laget som kommer att representera Sverige men sen har vi även fått förstärkning är våran "long lost friend" Anton "Malaria" Immler, direkt influgen från Uganda samt Mikael Ekström från Uppsala. Till sista tävlingen får vi även förstärkning av Markus Junkka från Åre, kul!

Maria flyger inom några dagar raka vägen till Prag där första tävlingen går av stapel och vi andra packar in oss i Mickes bil för att köra landvägen. Vi är alla supertaggade och ser fram emot tre spännade tävlingar. Efter Prag bär det av till Augsburg i Tyskland och sen vidare till finalen i Schweiziska Thun.

Givetvis kommer bloggen gå varm så håll er uppdaterade här på Freestylelandslaget.se

Mats

Inga kommentarer:

 
kayak session